photo by Jae Bano at Unsplash

Vastauksia elämän haasteisiin

Joskus vastaan tulee tilanne johon on vaikea löytää ratkaisua. Haasteet voivat tuntua ylivoimaisilta ja esim. arjessa jaksaminen tai surun kanssa pärjääminen saavat helposti olon yksinäiseksi. Henkimaailman ja maan energiat ovat kuitenkin aina kanssamme. Niiden viisaus on aina saatavilla. Me SaPiRilla välitämme henkimaailman sanomaa ja toimimme välikappaleena energiahäiriöiden tasapainottamisessa.
Tarjoamme jälleen Lapinlahdessa maksuttoman

palvelukokeilun

lauantaina 14.04.2024,. klo 12-17.00 – Lapinlahden Avoimet Ovet -päivässä. 

Tervetuloa!

Photo by Sharon McCutcheon at Unsplash

Perinteinen meedioistunto – viestien välittämistä henkimaailmasta

Perinteisessä meedioistunnossa välitämme viestejä edesmenneiltä ja eläviltä hengiltä. Viestit voivat tulla perheenjäseniltä, sukulaisilta, ystäviltä, työtovereilta tai etäisiltäkin tuttavilta. Myös lemmikit ja muut eläimet tulevat kauttamme kuulluiksi. Kaikki viestit ovat hyväntahtoisia eikä huumoriakaan yleensä istunnoista puutu. Hyvä henkimaailma päättää keneltä ja mitkä viestit tulevat välitetyiksi. Tule rauhalliseen ja mukavaan hetkeen kuulemaan mitä juuri sinulle halutaan kertoa! Kaikki aiheet ovat sallittuja, koskivatpa ne itseäsi, läheistäsi tai vaikka työasioita. 

photo by Wonderlane at Unsplash

Aaveiden tai eksyneiden henkien saattaminen valoon

Saatamme joskus kohdata outoja tapahtumia joita emme oikein pysty selittämään. Tuntuu ehkä kuin joku edesmennyt olisi edelleen lähellä, toisinaan jopa niin, että tilanne alkaa vaikuttaa ”kummittelulta”. Kokemus voi usein olla pelottava. Henkimaailma on kuitenkin aina lähellämme eikä pelättävää ole, joskus vain joku yksittäinen henki on jäänyt fyysisen ja henkisen maailman väliin ja tarvitsee apua matkansa jatkamiseen. Me SaPiRissa otamme kerrottujen tietojen perusteella yhteyden tähän yksin jääneeseen henkeen ja pyydämme henkimaailman energioita auttamaan heidät eteenpäin. Mikäli epäilet kummallisia kokemuksiasi tai erikoisia tapahtumia, ota yhteys niin toimimme välittäjinä ja autamme kaikkia osapuolia tulemaan kuulluiksi.

photo by Alberto Frias at Unsplash

Henkilön energiahäiriön tasapainottaminen

Traumat voivat syntyä monissa erilalisissa tilanteissa ja vaikuttaa oleellisesti terveyteen ja elämän kulkuun. Me SaPiRissa autamme henkimaailman tukemana poistamaan kehon muistista traumoja laukaisevia toimintamekanismeja tutkimalla ja tiedostamalla traumojen syntyperän. Henkimaailma ohjaa kanavointia ja tarvittaessa energiatukosten avaamista. Tule kokemaan lämmin ja vapauttava keveys! (Hoito ei tietenkään korvaa vakavaa lääkinnällistä tai psykologista hoitoa.).

photo by Ricardo Gomez Angel at Unsplash

Maan energiahäiriöiden tasapainottaminen

Maaperää mullistetaan ja raivataan enenevissä mittasuhteissa, räjäytetään kallioita, rakennetaan teitä ja rakennuksia. Kaivokset tunkeutuvat syvälle maan uumeniin. Kaikki tämä aiheuttaa häiriöitä ja tukoksia maan energiavirtauksissa, mm. pohjaveden virtauksissa ja maasäteilyssä. Kotisi tai työpaikkasi saattaa sijaita juuri tällaisen epätasapainon vaikutuspiirissä. Hoidamme SaPiRissa näitä energiatukoksia mm. maa-akupunktiolla.

photo by Drew Beamer at Unsplash

Tilannekartoitus

Jos et ole varma miten tilannettasi olisi parasta lähtestyä, olet tervetullut tilannekartoitukseen. Keskustelemalla löydämme varmasti juuri sinulle sopivan ratkaisun. Tämä palvelun piiriin kuuluu aavojen saattamista ja/tai viestin välitystä henkimaailmasta. Voidaan myös suorittaa maa-akupunktion, sillä varalla että asiakas olisi lähettänyt kohteen osoite ja jos mahdollista pohjapiirustuksen tilasta.

Photo by Magnet.me at Unsplash

Ota yhteyttä ja varaa aika

Tule kokemaan henkimaailman viisaus yhdessä kokeneiden meedioiden kanssa ja kuulemaan mitä henkimaailmalla on juuri sinulle sanottavaa. Energioiden avaaminen koskettaa aina myös ympärillä olevia. Voit myös olla auttamassa eksynyttä henkeä matkallaan eteenpäin varaamalla ajan valoon saattamiselle. Minkä edellä olevista palveluista sitten valitsetkin, kanavoimme aina hyvin aikein ja sinua kuunnellen. Henkimaailma toimii sinun parhaaksesi ja on lempeä ja turvallinen.

Varaa aika kalenterin kautta. Kysymyksissä voit lähestyä meitä puhelimitse 040 0243772 tai sähköpostitse Ota yhteyttä sähköpostitse tai Discordin kautta
Iloisiin tapaamisiin: Sari, Pirjo ja Riina

 Varauskalenteri

 

fiSuomi