photo by Jae Bano at Unsplash

Suositetut kirjat

Suositelen

Olen lukenut monet Neale Donald Walschin kirjoista. Hän on tunnettu hänen ensimmäisestä kirjasta ”Conversations with God”.  Hän ystävällisesti tarjoaa hänen viimeiset parit kirjat teille, minun sivuston kävijöille, luettavaksi ilmaiseksi.

The Essential Path by Neale Donald Walsch
The Essential Path by Neale Donald Walsch
The God Solution by Neale Donald Walsch
The God Solution by Neale Donald Walsch
Photo by Renee Fisher at Unsplash

Sari

Olen ollut yhteydessä henkimaailmaan nuoruudestani asti. Teininä aloitin käsienlukemista. Silloin, kun aloitin käden lukeminen, se alkoi rutiiniomainesena, ja muutamassa minuutissa se muuttui viestin välitykseen. Siitä hetkestä, kun henkimaailma tule läpi minä en ole täysin läsnä, enkä muistaa paljon mitään viestistä sen jälkeen. Ihmiset, joille viestit ovat tulleet, ovat olleet tyytyväisiä ja jopa yllättyneet tiedoista joita he ovat saaneet.

Olen opiskellut mm Reiki’ä, Feng Shui’ta ja maa-akupunktiota. Joskus harrastan etäreiki-hoitoa, pyynnöstä, mutta mieluiten teen maahoitoa, kun maailmamme on suuresti rasittunut nykypäivinä. Ihmiskunta on rakentanut kaikenlaisia rakennuksia, tieverkostot maailman laajuisesti, ja monessa osissa maailmaa on kaivauksia, jotka tunkeutuvat syvään maahan. Maailmalla on energiavirtauksia verrattavissa ihmisissä olevat meridiaanit, hermostot, lymfakanavat ja verisuonet. Maa ja sen päällä olevat kasvit ja eliöt tuntevat ja kärsivät ihmisten tekemiä mullistuksia. Maa-akupunktiolla annetaan maalle hoitavaa energiaa avaamaan tukoksia tai parantamaan kyseiset energiavirrat.

fiSuomi