Photo by Renee Fisher at Unsplash

Olen ollut yhteydessä henkimaailmaan nuoruudestani asti. Teininä aloitin käsienlukemista. Silloin, kun aloitin käden lukeminen, se alkoi rutiiniomainesena, ja muutamassa minuutissa se muuttui viestin välitykseen. Siitä hetkestä, kun henkimaailma tule läpi minä en ole täysin läsnä, enkä muistaa paljon mitään viestistä sen jälkeen. Ihmiset, joille viestit ovat tulleet, ovat olleet tyytyväisiä ja jopa yllättyneet tiedoista joita he ovat saaneet.

Olen opiskellut mm Reiki’ä, Feng Shui’ta ja maa-akupunktiota. Joskus harrastan etäreiki-hoitoa, pyynnöstä, mutta mieluiten teen maahoitoa, kun maailmamme on suuresti rasittunut nykypäivinä. Ihmiskunta on rakentanut kaikenlaisia rakennuksia, tieverkostot maailman laajuisesti, ja monessa osissa maailmaa on kaivauksia, jotka tunkeutuvat syvään maahan. Maailmalla on energiavirtauksia verrattavissa ihmisissä olevat meridiaanit, hermostot, lymfakanavat ja verisuonet. Maa ja sen päällä olevat kasvit ja eliöt tuntevat ja kärsivät ihmisten tekemiä mullistuksia. Maa-akupunktiolla annetaan maalle hoitavaa energiaa avaamaan tukoksia tai parantamaan kyseiset energiavirrat.

3 Comments

  1. First Off, let me commend your clearness on this subject. I am not an expert on this subject, but after reading your content, my understanding has developed substantially. Please allow me to grab your rss feed to stay in touch with any forthcoming updates.

    1. Hi,
      Thank you for your kind comments. RSS has not been implemented on this web site, and I do not foresee it being added in the near future. If we do, then we will activate it for you.

  2. After all, what a nice web site and informative posts, I will add backlink bookmark this web site?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.